20 Ekim 2012 Cumartesi

GTA Vice City Turk City Yaması

GTA Vice City Turk City Yaması
GTA Vice City Turk City YamasıGTA Vice City Turk City yamasıyla dünyada oynanma rekorları kıran aksiyon sevenlerini kasıp kavuran oyunu Türkiye'ye uyarlanmış şekilde oynayacaksınız. Bu yama içerisinde göreceğiniz değişiklikleri sizlere teker teker anlatmak istiyoruz. Öncelikle birbirinden güzel gta arabaları yerini yerli ve ülkemizde fazlasıyla tercih edilen Renault, Tofaş gibi araçlara dönecektir.
Özellikle benzin istasyonları araında ülkemizde öne çıkmış Petrol Ofisi ismini fazlasıyla göreceksiniz. Oyunda kocam bir otopark mevcut ve içinde yer olmama durumu kesinlikle yoktur. Otomobillerin plakalarını bakıp ülkemizi ifade eden işaretler göreceksiniz. Para birimi olarak ülkemizin değerli parası Tl getirilmiştir.
İçerisinde popüler halk tarafından çok dinlenilen 3 adet Türk müziği eklenmiştir.  Formalar içerisinde kırmız-beyaz renklerle süslü milli formamız ve ü. büyük güzide takım renklerini görebileceksiniz. Kayıt yapmak isteyenler düşünülerek istenilen her yerde kayıt yapabilme olanağı mevcuttur.
Yama Sürümü: Vice City
Yama Boyutu: 91- Mb

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyoruz.